Logistiek Limburg aanwezig op Transport Logistic München 2019

Logistiek Limburg aanwezig op Transport Logistic München 2019

ELC Limburg en LIOF verzorgen samen Limburg Stand.

Na een succesvolle deelname aan de Transport Logistic München beurs in 2017, zal Logistiek Limburg in 2019 wederom vertegenwoordigd zijn in München. Transport Logistic München (TLM) is met meer dan 2.000 exhibitors en meer dan 60.000 bezoekers één van de belangrijkste internationale beurzen als het gaat om logistiek, mobiliteit, IT en supply-chain management.

Dit jaar slaan ELC Limburg en LIOF de handen ineen om samen met het Limburgse logistieke bedrijfsleven de sterke Limburg-propositie te presenteren op TLM 2019.

Wilt u deelnemen aan de Limburg-stand, houdt u dan 4-7 juni 2019 vrij in uw agenda. Heeft u interesse in deelname geef dit dan aan door u alvast aan te melden via onderstaande button. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en toekenning verloopt in volgorde van inschrijving. Ten behoeve van een goede afspiegeling van de logistieke sector in Limburg, zal de organisatie een goede mix van deelnemers waarborgen.

Wij informeren u graag midden augustus verder over de invulling van deelname.
Datum: 4-7 juni 2019
Locatie: München

Toon uw interesse door u alvast aan te melden.

Naar website Transport Logistic München.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.