Logistiek Limburg bereidt zich voor op topbeurs Transport Logistic

Logistiek Limburg bereidt zich voor op topbeurs Transport Logistic

Als logistieke hotspot van Europa mogen we gezien worden! Om die reden slaan 18 Limburgse organisaties de handen ineen om zich gezamenlijk te presenteren op ‘s werelds grootste transport- en logistiek beurs in München van 4 t/m 7 juni 2019.

Deelnemers Limburg Stand 2019

Limburg excelleert al jaren op haar logistieke competenties. Dankzij de veelvoud aan transporteurs, logistiek dienstverleners, ketenregisseurs en gespecialiseerde support diensten is er een uitstekende mix aan logistieke ketenpartners. Tel daarbij op een zeer gunstige ligging ten opzichte van het Europese achterland; vanuit Limburg zijn zo’n 30 miljoen consumenten binnen een afstand van 100 kilometer te bereiken. Binnen 500 kilometer is dit zelfs 170 miljoen consumenten.

De deelnemers binnen de Limburg-stand weerspiegelen deze variatie aan logistieke competenties. Zo wordt Logistiek Limburg vertegenwoordigd door: Broekman Logistics, Cabooter Group, Calsina Carré, transportbedrijf Corneel Geerts, Curfs Logistics, Emons Group BV, Everest Export B.V., Fontys Hogescholen/KennisDC Logistiek Limburg, Gaston Schul Group, KLG Europe, Koopman Automotive Solutions BV, LIOF/Provincie Limburg, Pharox, TANS, VIA Recruitment, Welsi BV en Wessem Port Services Group BV.

Het startschot van Transport Logistic klinkt over ruim tien weken. Achter de schermen maakt iedereen zich dan ook op voor de ruim 60.000 bezoekers die verwacht worden. Zo is de stand in de maak, worden alle beursbemanning getraind en worden er interviews met alle deelnemers afgenomen waaruit maar weer blijkt hoe sterk Limburg is op logistiek vlak.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.