Marktscan 2021 HBO Logistiek van Fontys Venlo

Marktscan 2021 HBO Logistiek van Fontys Venlo

Om het (logistieke) werkveld beter voor te bereiden op de toekomst inventariseert Fontys Venlo (Funding Partner ELC Limburg) regelmatig de behoeften aan hoger opgeleiden/hbo-opleidingen, en met name een nieuwe AD Logistiek.

Wat verwacht jij van Fontys Venlo als het gaat om de medewerker van de toekomst en heeft jouw organisatie wellicht ook behoefte aan de AD opleiding? Invullen van de enquête duurt ongeveer 8 minuten.

De afgelopen jaren zijn de ontwikkelingen in de logistiek snel gegaan. Toename e-commerce, Brexit, Big Data en Blockchain, en natuurlijk verregaande automatisering, robotisering en mechanisatie van logistieke processen. Als logistiek bedrijf kan het lastig zijn om in te spelen en mee te gaan met al deze ontwikkelingen. Dit vraagt namelijk veel van de organisatie en de mensen die er werkzaam zijn.

Om (logistieke) bedrijven en haar medewerkers beter voor te bereiden op de toekomst is Fontys Hogescholen van plan een nieuwe opleiding Logistiek in de markt te zetten, namelijk een Associate Degree Logistiek. Deze opleiding richt zich op reeds werkzame of net startende personen in de logistiek die door veranderende omstandigheden op een hoger niveau opgeleid moeten worden.

In deze enquête zullen wij u een aantal vragen stellen die betrekking hebben op uw bedrijf en uw functie, de behoefte aan hoger opgeleid personeel in uw bedrijf en over uw behoefte voor de nieuwe opleiding Ad Logistiek.

Ga naar de enquête: https://lnkd.in/gy6B4ZaN

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.