Multitax Transport Int. breidt verder uit met Mijn Pakket Dienst Limburg

Multitax Transport Int. breidt verder uit met Mijn Pakket Dienst Limburg

Op 2 November jongstleden opende Mijn Pakket Dienst Limburg haar deuren. Het unieke concept door het Mijn Pakket Dienst hoofdkantoor in Goes opgezet waarbij ELC Limburglid Multitax Transport de vestiging in Limburg zal gaan verzorgen.

Mijn Pakket Dienst
MijnPakketDienst is dé persoonlijke pakketdienst in Nederland met scherpe tarieven en een goede service. MijnPakketDienst biedt de mogelijkheid de volledige pakketdistributie voor u te verzorgen. Met ons track & trace systeem bent u verzekerd van tijdige bezorging van uw vracht en kunt u altijd opvragen waar uw zending zich bevindt. Alle pakketten en pallets kunt u voorzien van een eigen barcode en staat geregistreerd in het boek- en volgsysteem. Zo kan de zending van deur tot deur gevolgd worden. Ook voor het vervoer van goederen met bijzondere afmetingen of eigenschappen zijn er tal van oplossingen mogelijk. MijnPakketDienst denkt en werkt méé!

MijnPakketDienst heeft vaste afspraken met haar partners. Op die manier komt de verzender als ook de ontvanger niet voor verrassingen te staan. Met Mijn Pakket Dienst kan de gehele Business 2 Business in Limburg ontzorgd worden

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.