Neptunus wint Limburg Export Award 2017

Neptunus wint Limburg Export Award 2017

Directrice Dorrie Eilers neemt de felicitaties in ontvangst van ESL-voorzitter Frank Nelissen. Foto: Lé Giesen

Neptunus, specialist in demontabel bouwen en tijdelijke accommodaties, is winnaar geworden van de Limburg Export Award 2017. Het in Kessel gevestigde bedrijf kreeg de voorkeur van de vakjury boven de twee andere finalisten Hotraco en Numidia. De prijs werd woensdagavond uitgereikt door Tys van Elk, directeur van NV Industriebank LIOF, tijdens een live L1-tv-uitzending bij Schmitz Foam in Roermond, de winnaar van vorig jaar.

De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg en werd voor de twaalfde keer op rij uitgereikt. Net als voorgaande jaren was er een geldprijs van 10.000 euro en een kunstwerk voor de winnaar. De runners-up ontvangen een uitnodiging voor deelname aan een handelsmissie in het buitenland.

Strategie

De vakjury koos de drie finalisten uit een shortlist van zes Limburgse, exporterende bedrijven met elk een heldere, succesvolle exportstrategie en een gezonde bedrijfsvoering. Bij alle genomineerden is een bedrijfsfilm geproduceerd. Deze zijn te zien via Twitter @L1, www.L1.nl, youtube.com/L1 en op website Export Sociëteit Limburg, www.exportsocieteit.nl

Neptunus Group BV Kessel

Neptunus werd opgericht in 1937 en is sinds 1979 internationaal actief. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur van tijdelijke accommodaties voor (top) evenementen en demontabele gebouwen voor de huisvesting van onder meer sporthallen, supermarkten en showrooms. Zo bouwde Neptunus accommodaties voor de NAVO-conferenties in Brussel en Warschau, modeshows van Louis Vuitton, de Boutique in Parijs, de Olympische Spelen in Londen en de EU-conferentie in Amsterdam.

Familiebedrijf Neptunus telt 257 medewerkers en is actief in 21 landen waaronder de groeimarkten Midden-Oosten, Rusland, Afrika en de VS. Eigen vestigingen staan in België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Polen. De jury kenmerkt Neptunus als “een sterk Limburgs familiebedrijf met een sterke marktpositie, groeiende export en een sterke innovatiekracht”.
www.neptunus.eu

Bron: https://www.exportsocieteit.nl/nwsmenu/219-neptunus-wint-limburg-export-award-2017

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.