Onderzoekers Fontys Venlo en Hogeschool Rotterdam naar Washington DC

Onderzoekers Fontys Venlo en Hogeschool Rotterdam naar Washington DC

Op maandag 14 januari zullen onderzoekers Kristel Alons-Hoen en Guy Somers van Fontys Venlo en Ron van Duin van Hogeschool Rotterdam hun KennisDC project ‘Synchro Maturity model’ presenteren voor groot publiek in Washington DC.

Tijdens de TRB Annual Meeting 2019, welke voor de 98e keer plaatsvindt, worden vijfduizend presentaties verzorgd tijdens achthonderd sessies. Het event is van 13 tot 17 januari 2019.

Met dertienduizend  professionals is het de grootste wereldwijde bijeenkomst van transportprofessionals en onderzoekers met een focus op innovatieve oplossingen voor alle vervoerswijzen.

Fontys en Hogeschool Rotterdam zullen presenteren voor het ‘Standing Committee on Intermodal Freight Transport’. De scope van deze commissie omvat alle aspecten van onderzoek met betrekking tot intermodaal goederenvervoer. Er worden twee gezamenlijke papers gepresenteerd.

Wij wensen Kristel, Guy en Ron alle succes toe met hun presentatie.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.