Online Expo! Dertig Hightech-innovatie projecten tentoonstelling en ervaar hoe bedrijven, onderwijs en onderzoek samenwerken

Online Expo! Dertig Hightech-innovatie projecten in de schijnwerpers bij ASQ Fontys en ervaar hoe bedrijven, onderwijs en onderzoek samenwerken

Kom op dinsdag 3 november naar de vierde editie van ASQ Fontys, hét B2B-evenement voor innovatieve ondernemers in de techniek. Dit jaar organiseren we ASQ volledig online.

Bezoek de expo van 30 onderzoeksprojecten, waaronder projecten van het KennisDC Logistiek, en ervaar hoe bedrijven, Fontysstudenten en -onderzoekers samenwerken aan tal van hightech-innovaties. Actualiseer of verbreed je deskundigheid tijdens interactieve kennissessies van Fontyslectoren. Kom in contact met andere innovators, deskundigen en studenten en ontdek wat het hbo, via onderzoek en kennisdeling, voor jouw business kan betekenen.

De kennissessies vinden plaats tussen 15.15 en 16.30 uur. Inschrijven voor een sessie is niet nodig, voor het event wel. Onderstaand overzicht toont de onderwerpen die (in elk geval) aan bod komen. Het definitieve programma volgt zo snel mogelijk.

  • Additive Manufacturing – Metaalprinten bij Fontys
  • Business Service Innovation – Business model innovatie; positie ten opzichte van product of proces innovatie
  • Industrial Engineering and Entrepreneurship – Samenwerken bij innovatie in industriële toelevering
  • Cross-border Business Development – Handelspartners in tijden van COVID19: beter een goede buur dan een verre vriend
  • High Tech Embedded Software – Software for Smart Systems (in NL)
  • Supply Chain Management – Innoveren, human capital en logistiek (KennisDC Logistiek)
  • Leven lang ontwikkelen samen met Fontys – diverse opleidingen en mogelijkheden
  • Mechatronics and Robotics

De kennissessies worden deels parallel geprogrammeerd. Sessie (daardoor) gemist? Je kunt ze allemaal achteraf terugkijken.

Innoveren in de hightech? Doe het samen met Fontys!

Meer informatie: https://fontys.nl/Professionals-en-werkgevers/ASQ-Fontys-2020.htm

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.