Op bezoek bij Emons Group

Op bezoek bij Emons Group

Maandag 14 januari was de dag dat ongeveer 25 mensen deelnamen aan het ELC Limburg bedrijfsbezoek bij Emons Group in Milsbeek. Na een stuk vlaai en woord van welkom gaf Daan Emons, directeur van Emons, een uitgebreide presentatie over het bedrijf.

De Emons Group is een solide, particuliere groep van bedrijven die al ruim 75 jaar bestaat. De Emons Group is een nichespeler in de Europese vervoersmarkt en richt zich op innovatieve en duurzame vervoersoplossingen, met als doel de totale logistieke kosten te verlagen. Meer informatie: www.emons.nl

‘Making connections’, dat is het motto van Emons en ook van deze bijeenkomst. Zoeken naar de connecties tussen Emons, ELC Limburg en de aanwezige ELC leden. Interne en externe uitdagingen werd door iedereen op papier gezet, waarna er gezocht werd naar gezamenlijke uitdagingen. De bijeenkomst eindigde met een netwerkborrel.

We kijken terug op een interessante bijeenkomst welke de deelnemers een beter beeld over de activiteiten van Emons Group heeft gegeven. We bedanken iedereen voor hun komst en met name Emons Group voor de hartelijke ontvangst en een inkijkje in hun organisatie.

Een bedrijfsbezoek en uw bedrijf in de spotlight zetten, dat wilt u toch ook!

U wilt toch ook uw bedrijf etaleren en een visitekaartje afgeven bij vrienden van het ELC Limburg netwerk met behulp van een bedrijfsbezoek? Wij willen u graag helpen bij het uitnodigen van het netwerk.

Voor meer informatie en aanmelden: mkuijer@elc-limburg.nl.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.