Staat jouw organisatie op de Limburg stand tijdens Beurs Transport Logistic in München?

Staat jouw organisatie op de Limburg stand tijdens Beurs Transport Logistic in München?

Van 9 tot 12 mei 2023 vindt in München wederom de tweejaarlijkse beurs TRANSPORT LOGISTIC (http://www.transportlogistic.de) plaats. Transport Logistic München (TLM) is met meer dan 2.000 exposanten en meer dan 60.000 bezoekers één van de belangrijkste internationale beurzen als het gaat om logistiek, mobiliteit, IT en supply-chain management.

Limburg Logistiek Stand
Dit jaar slaan LIOF en ELC Limburg voor de derde keer de handen ineen om samen met het Limburgse logistieke bedrijfsleven de sterke Limburg-propositie te presenteren op TLM 2023.

De gezamenlijke Limburg-stand zal vergelijkbaar zijn met de stand van 2017 en 2019, met ruimte voor ten minste 18 Limburgse bedrijven uit de logistiek. Doel is het creëren van exposure voor jouw bedrijf binnen één gezamenlijke look-and-feel, waarmee de kracht van de Limburgse logistieke sector, met name op het gebied van innovatie en duurzaamheid, wordt benadrukt.

De gelegenheid om jouw bedrijf op de kaart te zetten
Deelname aan Transport Logistic München 2023 is bij uitstek geschikt om nieuwe contacten op te doen in het internationale logistieke en verladende werkveld. Netwerken, naamsbekendheid en up-to-date blijven van de marktontwikkelingen binnen de logistiek staat centraal voor exposanten van deze beurs. Het is een uitstekend event en door de uitstraling van de Limburg Stand profiteert jouw organisatie van meer exposure en kun je gebruik maken van gezamenlijke faciliteiten zoals onder andere een gezamenlijke service unit en collectieve ontvangsten. Je kunt tevens potentiële nieuwe en bestaande klanten uitnodigen.

Kosten en voorwaarden:
Door gezamenlijke kostendeling is dit dé mogelijkheid om tegen betrekkelijk lage kosten onderdeel van de beurs uit te maken. Net als andere jaren proberen we de kosten te minimaliseren en toch maximale kwaliteit en exposure voor onze standhouders te realiseren. Wij streven we er naar de kosten per deelnemer te maximaliseren op 10.000 euro (Excl. BTW., excl reis- en verblijfskosten)De bijbehorende voorwaarden lees je hier.

Wat is hierbij inbegrepen?

  • Een eigen plek binnen de Limburg-stand conform het concept van 2017 en 2019, met voldoende mogelijkheid om jouw bedrijf te presenteren
  • Gezamenlijk diner op een nog nader te bepalen beursavond
  • Georganiseerde borrel(s) op de beurs voor jou en jouw zakelijke contacten
  • Catering tijdens de gehele beurs
  • Gezamenlijke marketing en communicatie; maximale exposure voor jouw bedrijf
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. We zullen bij voorkeur in één hotel verblijven, organisatie hiervan is in onze handen.

Ga naar het inschrijfformulier

Deelname voorwaarden stand Logistiek Limburg 2023 definitief

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.