Staat u op de Limburg stand tijdens Beurs Transport Logistic in München?

Staat u op de Limburg stand tijdens Beurs Transport Logistic in München?

Van 4-7 juni 2019 vindt in München wederom de tweejaarlijkse beurs TRANSPORT LOGISTIC (http://www.transportlogistic.de) plaats. Transport Logistic München (TLM) is met meer dan 2.000 exposanten en meer dan 60.000 bezoekers één van de belangrijkste internationale beurzen als het gaat om logistiek, mobiliteit, IT en supply-chain management.

Limburg Logistiek Stand

Dit jaar slaan ELC Limburg en LIOF de handen ineen om samen met het Limburgse logistieke bedrijfsleven de sterke Limburg-propositie te presenteren op TLM 2019.

De gezamenlijke Limburg-stand zal vergelijkbaar zijn met de stand van 2017, met ruimte voor ten minste 18 Limburgse bedrijven uit de logistiek. Doel is het creëren van exposure voor uw bedrijf binnen één gezamenlijke look-and-feel, waarmee de kracht van de Limburgse logistieke sector wordt benadrukt.

De gelegenheid om uw bedrijf op de kaart te zetten

Deelname aan Transport Logistic München 2017 is bij uitstek geschikt om nieuwe contacten op te doen in het internationale logistieke en verladende werkveld. Netwerken, naamsbekendheid en up-to-date blijven van de marktontwikkelingen binnen de logistiek staat centraal voor exposanten van deze beurs. Het is een uitstekend event en door de uitstraling van de Limburg Stand profiteert u van meer exposure en kunt u gebruik maken van gezamenlijke faciliteiten zoals onder andere een gezamenlijke service unit en collectieve ontvangsten. U kunt tevens potentiële nieuwe en bestaande klanten uitnodigen.

Kosten door deelname

Mede door een bijdrage van Provincie Limburg en door gezamenlijke kostendeling is dit dé mogelijkheid om tegen betrekkelijk lage kosten onderdeel van de beurs uit te maken. U betaalt een gereduceerd tarief van 5.000 euro (Excl. BTW., excl reis- en verblijfskosten). De bijbehorende voorwaarden leest u hier.

Wat is hierbij inbegrepen?

  • Een eigen plek binnen de Limburg-stand conform het concept van 2017, met voldoende mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren
  • Gezamenlijke voorbereidingssessie(s) waarin de deelnemers elkaar beter leren kennen en op de hoogte zijn van elkaars pitch ter bevordering van cross-selling
  • Gezamenlijk diner op een nog nader te bepalen beursavond
  • Georganiseerde borrel(s) op de beurs voor u én uw zakelijke contacten
  • Catering tijdens de gehele beurs
  • Gezamenlijke marketing en communicatie; maximale exposure voor uw bedrijf

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. We zullen bij voorkeur in één hotel verblijven, organisatie hiervan is in onze handen.

Interesse in deelname?

Wilt u deelnemen aan de Limburg stand, dan vragen wij u om vóór 7 september het formulier in te vullen en te retourneren. We gaan ervan uit dat per deelnemend bedrijf/organisatie minimaal 2 personen van directie/ management niveau aanwezig zullen zijn gedurende de 4 beursdagen. Wij berichten u zo snel mogelijk na sluitingstermijn of wij uw aanmelding kunnen honoreren.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Kyra Manders, Programma Manager, via mail: tlm19@liof.nl of per telefoon: 06-46734919.

Wij zien u graag in de Limburg stand!

Bestuur Stichting Promotie Logistiek Limburg

Aanmelden

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.