Studenten en bedrijven vaker om tafel als het gaat om digitalisering

Studenten en bedrijven vaker om tafel als het gaat om digitalisering

Op 7 oktober is de Kick-Off van TIP5! Meedoen kan nog maar ben er snel bij! Er is nog plaats voor enkele bedrijven en studenten. Het thema van deze ronde is: Digitalisering in de logistiek. TIP bestaat 2 jaar en we hebben er zin in!

Wat is TIP? De Talent Innovatie Pool koppelt studenten tijdens hun stage en afstuderen aan logistieke bedrijven.
Wat vragen wij van u? Een bedrijfsbegeleider die samen met de student een opdracht formuleert en coördineert. Daarnaast volgen jullie Masterclasses met andere deelnemers, ongeveer 8 in een half jaar.
Wat levert het uw bedrijf op? Nieuwe inzichten, een kijkje bij andere bedrijven in de keuken, extra kennis door experts uit de logistiek, out-of-the box ideeën.

We mogen met trots al aankondigen dat meedoen: John Rademacher van e-llis Supply Chain Solutions Marc Scheeren van Smurfit Kappa met Max Tenhagen Tim Wijnen van Kempen Bryan Brouwer van Broekman Logistics met Quin van Tankeren Wim Claes van Wijsen LogisticsGOBO Transport & Logistics NV

Ben of ken jij geïnteresseerden? Tag ze of stuur een bericht naar Fred Nooijen, fnooijen@elc-limburg.nl.

https://www.youtube.com/watch?v=iRoCtdDY8q8

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.