Terugblik op Supply Chain Challenges Event

SUPPLY CHAIN CHALLENGES EVENT

Levendige discussies voor studenten en bedrijven

 

 


Gistermiddag vond ons kennis en matchmaking event plaats! Wij hopen dat de deelnemers het leerzaam vonden en goede contacten hebben gelegd! Aan de reacties te zien en te horen was dat zeker zo! Voor degene die het gemist hebben sturen we een kleine impressie van de dag.

70 deelnemers uit bedrijfsleven, onderwijs en onderzoek kwamen samen om de uitdagingen in de logistiek te bespreken en te discussiëren met elkaar.

Seacon Logistics, als gastheer, verwelkomden ons in Covebo Stadio De Koel in hun prachtige lounge. Sjoerd Reijmer, Manager Overseas presenteerde Seacon logistics en hun uitdagingen. Aansluitend sprak Gerwin Zomer van Brightlands institute for Supply Chain Innovation met de titel:  “How to maintain supply chain performance high in these turbulent times” en Patrick Haex van Buck Consultants International over: “Global Reshoring and Footprint Strategies”.

Na de informatieve presentaties was het tijd voor de levendige discussie en de matchmaking tussen bedrijven en studenten. Er deden 5 bedrijven mee aan de matchmaking te weten: Arvato, Moonen Packaging, KLG Europe, Seacon Logistics en Supplime. 

Tot slot was er een plenaire terugkoppeling vanuit de parallelsessies van matchmaking en discussies over uitdagingen. Tijdens de netwerkborrel werd er nog actief nagepraat. Bedankt aan alle aanwezigen voor jullie actieve deelname en interesse in dit event. Wij beogen om deze succesvolle formule vaker uit te voeren.


De ELC Limburg Innovatie & Duurzaamheid Commissie organiseerde het kennis en matchmaking event voor verladers en logistieke dienstverleners in samenwerking met Seacon Logistics, Brightlands Institute for Supply Chain Innovation, en Fontys CoE KennisDC Logistiek.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.