TANS, evofenedex, TLN en Fontys/KennisDC Logistiek op beurs ICT en Logistiek

TANS, evofenedex, TLN en Fontys/KennisDC Logistiek op beurs ICT en Logistiek

Er zijn komende week 4 European Logistics Center leden op ICT & Logistiek aanwezig. ICT& Logistiek vindt plaats in de jaarbeurs Utrecht op 7 en 8 november. De leden die aanwezig zijn zijn Tans, Fontys/KennisDC, evofenedex en TLN.

TANS

In 2016 gaven zij u d.m.v. onze eigen beursbioscoop een voorproefje van de nieuwe planningssoftware van TANS genaamd IMPACT en vorig jaar boden wij u de gelegenheid met de software te ‘spelen’. Dit jaar is de basisversie van IMPACT ook werkelijk verkrijgbaar.

Fontys/ KennisDC Logistiek

Het KennisDC Logistiek verzorgt in haar Theater 16 workshops. Daarnaast hebben ze een eigen stand. Hier kunnen de bezoekers het gesprek aangaan over de tientallen projecten en honderden netwerkpartners. Altijd een antwoord op uw logistieke vraag.

Zes sterke regionale partners bundelen hun netwerk in het KennisDC Logistiek. Iedere regio heeft een groot netwerk van Ondernemingen, Overheden, Onderwijs- en Onderzoeksorganisaties. Op landelijk niveau worden de regio’s ook op een slimme manier met elkaar verbonden.

evofenedex

Bedrijven willen graag voorbereid zijn op de toekomst en in die toekomst wordt data en digitalisering steeds belangrijker. Toch blijft het voor ondernemers lastig om de eerste stappen te zetten. Hoe nu verder?

Bezoek de evofenedex stand en seminars.

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) verbindt leden en werkt aan een gunstig ondernemersklimaat in Nederland en Europa voor Nederlandse transportbedrijven en logistiek dienstverleners. Bezoek hun stand en seminars.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.