ELC Limburg en Human Capital

ELC Limburg is momenteel partner in meerdere projecten rondom Human Capital. Wij organiseren veel activiteiten rondom dit thema om kennis te delen en te innoveren. Momenteel werken er zo’n 70 personen van onze leden mee in deze commissieactiviteiten.

JOI, jointly organisations innovate

10 Limburgse bedrijven komen meerdere keren per jaar bij elkaar om het thema Sociale Innovatie te bespreken.

Dare2Share

Dare2Share is een community waarbij stagiaires en afstudeerders gekoppeld worden aan young professionals uit het bedrijfsleven.

LogistiekLerenZonderGrenzen

LLZG is een internationaal samenwerkingsverband tussen Hogeschool PXL Hasselt en Fontys Venlo. Doel van dit onderzoeksproject is om een innovatief opleidingsprogramma te ontwikkelen gericht op de competenties van morgen.

Sharehouse

Sharehouse ook wel het Warehouse Innovation Learning Lab (Will). Een van de innovatielijnen binnen het project Sharehouse is het ontwikkelen van nieuwe onderwijsvormen. Daarnaast worden er learning communities opgericht en is er een online leerplatform.

Promotors, de jeugd heeft de toekomst

Met 60 ambassadeurs touren we door de provincie om jeugd te informeren en enthousiasmeren over de logistiek.

Meer informatie of de samenwerking aangaan in deze projecten? pswinkels@elc-limburg.nl

Comments are closed.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.