Wessem Port Services bestaat 50 jaar!

Wessem Port Services bestaat 50 jaar!

Onlangs vierde Wessem Port Services, met hoofdkantoor in Stein, haar 50-jarig jubileum.

In 1968 begonnen 4 families, die nog steeds aandeelhouder zijn, een succesvolle handel in zand en grind in Wessem. Allengs transformeerde het bedrijf zich tot een logistieke onderneming met 4 moderne havenfaciliteiten in Wessem, Stein (Port of Chemelot), Maastricht en Lanaken (B). Met trots kunnen ze zich het beste binnenlandse havenbedrijf van de Benelux noemen met haar lange kades, water, weg en spooraansluitingen. Tot haar vaste partners behoren diverse grote industriële ondernemingen die actief zijn in de chemie, bouw, infrawerken, energie, minerale grondstoffen, traditionele maak-industrie en de recycling van waardevolle restproducten.
WPS biedt in de supply-chain van haar partners alle denkbare logistieke activiteiten aan zoals weg- en watertransport, op- en overslag en bewerkingen van halffabricaten aan.

De relaties van WPS kregen onlangs tijdens de jubileumbijeenkomst in de Bonbonnière te Maastricht een leerzame middag voorgeschoteld met enkele toonaangevende sprekers op het gebied van duurzame logistieke ontwikkelingen met uiteraard een plezierige afsluiting.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.