Wint uw bedrijf de Limburg Export Award 2018?

Wint uw bedrijf de Limburg Export Award 2018?

Dit jaar wordt voor de dertiende keer in successie de Limburg Export Award uitgereikt. Exporterende, in Limburg gevestigde ondernemers kunnen zich nog tot 30 juni inschrijven voor deelname aan de competitie op www.exportsocieteit.nl. De winnaar ontvangt onder meer een geldprijs van € 10.000. Deelname aan de competitie staat ook dit jaar open voor exporterende ondernemingen uit Nederlands-Limburg. Zowel zelfstandige- als dochterbedrijven mogen meedingen, mits ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Limburg.

Een deskundige vakjury selecteert uit de inzendingen tien kandidaten voor een eerste beoordeling. Van deze bedrijven wordt een YouTube filmpje gemaakt. Uiteindelijk blijven drie finalisten over. De uiteindelijke winnaar ontvangt een geldprijs van € 10.000 en een kunstwerk van de Roer¬mondse kunstenaar Dick van Wijk. De nummers twee en drie krijgen een voucher ter waarde van € 500 voor deel¬name aan een buitenlandse handelsreis naar keuze van RVO-NL. Bij de drie finalisten gaat een filmteam van L1 TV op bezoek voor een professionele reportage. De gefilmde portretten worden uitgezonden in de aanloop naar en bij de prijsuitreiking op woensdag 24 oktober bij Neptunus Structures in Kessel.

Meer informatie geeft Ardy Assink, 06-26520988, ardy.assink@planet.nl

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.