WORKSHOP EMPLOYER BRANDING

WORKSHOP EMPLOYER BRANDING

De spanning op de arbeidsmarkt is ongekend hoog. Het is lastig om talent te vinden en een grote uitdaging om bestaand personeel te behouden. Tegelijkertijd biedt deze situatie ook kansen: het aantal mensen dat zich op een nieuwe baan aan het oriënteren is, neemt toe.

We nodigen je van harte uit voor onze employer branding workshop. Een workshop vol inspiratie, waar we de interessante insights vanuit de ELC Limburg Human Capital Commissie, ondersteund door Randstad Employer Brand Research delen en samen aan de slag gaan. We nemen je mee in de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Bedrijven en studenten gaan samen aan de slag met stellingen rondom Employer Branding. Waarmee onderscheid je je als werkgever nu echt? Een vraag waar je alvast over na mag denken. Toekomstige werknemers kiezen namelijk bewuster voor een werkgever die de waarden uitdraagt en waarmaakt die zij zelf belangrijk vinden. Medewerkers die trots zijn op hun organisatie voelen zich verbonden en zetten zich met passie in voor hun werkgever. In deze arbeidsmarkt moet je daarom serieus werk maken van de persoonlijke drijfveren van je medewerkers.

Meer informatie: zie link.

 

 

 

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.